Ticketinfo

Grote zaal
Data
vr 03 sep, 21:15
za 04 sep, 16:00
zo 05 sep, 18:30
zo 05 sep, 21:15
Prijzen

©

Concert

Mooni Van Tichel

Deep Nyx

Deep Nyx is een glitched, gevallen concert. Op een constante drumsoundtrack, wisselt Nyx tussen het bespelen van drums en haarzelf, tussen het vereenzelvigen met Prince en een drumstok. Terwijl het lichaam beweegt tussen object en subject, onderwerpt ze zich aan geweld en abjection, sensatie en sensualiteit. Strevend naar extase, met de beperkingen van zelfproductie, elk aspect van Deep Nyx is gemaakt met de handen - drums, dans, distorsie. Met behulp van instrumenten en hulpmiddelen rondom haar, reikt ze steeds naar hoge intensiteit, zonder ooit een zichtbare climax te bereiken. Geïnspireerd door Prince, Ursula Le Guin, Luce Irigaray. 

Deep Nyx werd al vertoond in het kader van Graduation Works STUDIOS in Brussel, en twee korte excerpts werden aangepast aan de context van Dansand! in Oostende. Na Fringe Amsterdam, zal de solo ook te zien zijn in Festival Cement in ‘s Hertogenbosch.

vr 03 sep '21

zo 05 sep '21
Grote zaal
Data en tijden

Vrijdag 3 sep - 21:15 uur
Zaterdag 4 sep - 16:00 uur
Zondag 5 sep - 18:30 uur
Zondag 5 sep - 21:15 uur

Programma en tickets

Dit programma is onderdeel van Amsterdam Fringe Festival. Bekijk hier het programma bij de Brakke Grond. Het gehele programma en tickets vind je op de website van Amsterdam Fringe Festival.