Ticketinfo

20:00 uur

EKKO
Data
vr 17 dec, 20:00 — 21:30
Prijzen
Koop kaarten

©

Concert | Buitenshuis

Brihang X IKRAAAN

EKKO i.s.m. de Brakke Grond

EKKO en de Brakke Grond werken sinds 2019 samen om mooie double bills te presenteren. Zoals LYZZA en WWWater, maar ook STUFF en Niels Broos. Op 17 december presenteren we Brihang en IKRAAAN bij het Utrechtse poppodium. 

Brihang

Met zijn tweede plaat Casco onder de arm bracht Brihang Vlaanderen al in vervoering. Op 17 december komt de West-Vlaming naar EKKO. De onzekerheden en twijfels in zijn muziek maken van hem een artiest zonder opsmuk, zijn sterke liveshow doet de rest. Een uitverkochte Ancienne Belgique, Vooruit en Depot bewijzen dat de rapper uit Kortrijk op het goede pad zit.

© Jef Boes
© Jef Boes

IKRAAAN

En dan is er IKRAAAN. Niemand doet wat IKRAAAN doet. Ze mixt bed room-R&B met pianopop en neo-soul met trap-geluiden. De glitterprinses doorbreekt met haar teksten taboes, over pijn van het anders zijn. Met haar eerste EP Happy Pill uit 2019 maakte ze al indruk, de afgelopen tijd bracht ze verschillende nieuwe nummers uit - waaronder de wondermooie single WAAROM, met Jeff Neve. Nu werkt ze aan haar debuutalbum, dat later in 2021 uit zal komen.

vr 17 dec '21
EKKO
20:00 uur
€ 12,50
Koop kaarten