Ticketinfo

Let op: Kaartverkoop verloopt via Grasnapolsky

Fabriek de Toekomst
Data
vr 30 jul, 12:00
za 31 jul, 12:00
zo 01 aug, 12:00
Prijzen
Weekendticket - €147,50
Koop kaarten

© Jochem Winterwerp

Festival | Muziek

Grasnapolsky 2021

De Brakke Grond / Grasnapolsky
Vlaamse smaakmakers op Gronings ontdekkingsfestival

Na alweer een geslaagde editie in 2020, werken we ook dit jaar opnieuw mee aan het programma van Grasnapolsky. De eerste vier Vlaamse artiesten zijn bekend: Kids With Buns, EMY, PAARD. en The Haunted Youth. 

Met hun sfeervolle gitaren en androgyne stem creëert Kids With Buns een sound die zalen stil krijgt. De band werd eerder dit jaar geselecteerd door Studio Brussel voor De Nieuwe Lichting 2021. The Haunted Youth brengt meeslepende psych pop - debuutsingle ‘Teen Rebel’ won onlangs De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. De in Parijs geboren EMY is amper 21, maar nu al geldt deze Gentse als een van de grootste talenten in Europa. De muziek van instrumentaal trio PAARD. reist van eclectische hiphop naar een freestyle van funk - met een aantal onverwachte uitstapjes tussendoor.

Over Grasnapolsky

Grasnapolsky is een weekend lang muziek en kunst op een bijzondere locatie. Het festival zoekt daarbij een gezonde balans tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. Niets ligt bij Grasnapolsky voor de hand en avontuur is een gegeven. Deze zomereditie van Grasnapolsky vindt plaats van 30 juli tot en met 1 augustus 2021. De locatie van het festival, dat normaal in februari of maart plaatsvindt, blijft fabriek De Toekomst in Scheemda, Oost-Groningen.

vr 30 jul '21

zo 01 aug '21
Fabriek de Toekomst
Koop kaarten
Coronamaatregelen

Het festival en het programma van Grasnapolsky 2021 zijn aangepast aan de maatregelen die dan gelden om het veilig en verantwoord te kunnen vieren. Lees meer hierover op deze pagina.

Facebook event Navigeren