Ticketinfo

Let op: Kaartverkoop verloopt via Grasnapolsky

Fabriek de Toekomst
Data
vr 30 jul, 12:00
za 31 jul, 12:00
zo 01 aug, 12:00
Prijzen
Weekendticket - €147,50

© Jochem Winterwerp

Festival | Muziek

De Brakke Grond / Grasnapolsky

(AFGELAST) Grasnapolsky 2021
Vlaamse smaakmakers op Gronings ontdekkingsfestival.

Wegens de aanvullende maatregelen rondom het coronavirus is de organisatie van Grasnapolsky helaas genoodzaakt geweest dit festival te annuleren.

Na alweer een geslaagde editie in 2020, werken we ook dit jaar opnieuw mee aan het programma van Grasnapolsky. Met een grote verscheidenheid aan muzikale namen: Kids With Buns, EMY, PAARD. en The Haunted Youth. Maar ook Meskerem Mees, Mooneye, MEYY, Multani en Noėmie Wolfs maken hun opwachting.

Met hun sfeervolle gitaren en androgyne stem creëert Kids With Buns een sound die zalen stil krijgt. De band werd eerder dit jaar geselecteerd door Studio Brussel voor De Nieuwe Lichting 2021. The Haunted Youth brengt meeslepende psych pop - debuutsingle ‘Teen Rebel’ won onlangs De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. De in Parijs geboren EMY is amper 21, maar nu al geldt deze Gentse als een van de grootste talenten in Europa. De muziek van instrumentaal trio PAARD. reist van eclectische hiphop naar een freestyle van funk - met een aantal onverwachte uitstapjes tussendoor. 

Ook de Gentse Meskerem Mees die met haar debuutsingle 'Joe' de harten van Vlaanderen veroverde en ook al op Eurosonic indruk maakten, komt naar Groningen. Verder zal de r&b zangeres MEYY op Grasnapolsky optreden. Ze won afgelopen jaar al een Elektropedia Award. Multani is het soloproject van Niels Smeukens, de drummer van Warhola en staat voor het eerst in Nederlands met zijn show. Mooneye is het alter-ego van de Vlaamse singer-songwriter Michel Libberecht, dat een mix brengt van pop, rock en folk met invloeden van Americana. Noèmie Wolfs tenslotte stapte in 2015 uit Hooverphonic, waarna ze toewerkte naar haar debuutalbum. In februari van 2020 brengt ze de opvolger uit 'Lonely Boys' Paradise'. 

Over Grasnapolsky

Grasnapolsky is een weekend lang muziek en kunst op een bijzondere locatie. Het festival zoekt daarbij een gezonde balans tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. Niets ligt bij Grasnapolsky voor de hand en avontuur is een gegeven. Deze zomereditie van Grasnapolsky vindt plaats van 30 juli tot en met 1 augustus 2021. De locatie van het festival, dat normaal in februari of maart plaatsvindt, blijft fabriek De Toekomst in Scheemda, Oost-Groningen.

vr 30 jul '21

zo 01 aug '21
Fabriek de Toekomst
Coronamaatregelen

Het festival en het programma van Grasnapolsky 2021 zijn aangepast aan de maatregelen die dan gelden om het veilig en verantwoord te kunnen vieren. Lees meer hierover op deze pagina.

Facebook event Navigeren