Ticketinfo

Gratis

de Brakke Grond
Data
wo 10 mrt, 20:00
Prijzen

©

Gastprogramma | Literatuur

Meestervertellers

Verhalende journalistiek
De mooiste journalistieke verhalen van 2020

Benieuwd naar de mooiste verhalende journalistieke producties van 2020? Kom dan naar de online presentatie van de 10 Meestervertellers op 10 maart 2021 vanaf 20.00 uur.

Samen met de Brakke Grond en deBuren organiseert Stichting Verhalende journalistiek een inspirerende avond met de 10 Meestervertellers van 2020. Makers van verrassende en meeslepende verhalen komen vertellen over hun maakproces. Hoe kozen de Meestervertellers voor een hoofdpersoon? Wanneer begonnen zij na te denken over een spanningsboog? Welke details zorgen ervoor dat het verhaal je onderdompelt?

Vorig jaar was het evenement helemaal uitverkocht, maar dit jaar is Meestervertellers online en gratis. Dat betekent dat iedereen van heinde en verre kan meegenieten van de mooiste journalistieke verhalen. Dus, nieuwsgierig naar hoe Meestervertellers hun prachtige producties aanpakten? Log dan in op 10 maart. 

Op Meestervertellers vind je meer informatie, ook de eerste Meestervertellers zijn daar nu bekendgemaakt.

Drie dagen

Als Vlaams Cultuurhuis tippen we graag VRT-reporters Ward Bogaert (Radio 1) en Philip Heymans (Nieuwsdienst). Ook zij kregen voor hun podcast Drie dagen de titel van Meesterverteller voor hun vernieuwende manier van journalistieke storytelling.

Lees hier het artikel dat verscheen op de website van de Vlaamse radio.

wo 10 mrt '21
de Brakke Grond
Livestream, meer info volgt
Meestervertellers

Meestervertellers is georganiseerd door St.Verhalende journalistiek i.s.m. de Brakke Grond en deBuren