Ticketinfo

Cinetol
Data
vr 18 jun, 19:30 — 22:00
Prijzen
Koop kaarten

©

Buitenshuis

Ivy Falls, Eva Serena, Noah Lee

I.s.m. Cinetol en The Daily Indie
Vlaamse indiepop acts presenteren zich in Amsterdam

In samenwerking met Cinetol en The Daily Indie presenteren we op 30 januari Noa Lee, Ivy Falls en Eva Serena. Met pastelroze pop en vredige elektronica van Ivy Falls uit Genten het vierkoppige Noa Lee uit Antwerpen, die je al leerde kennen tijdens En Nu? en die met singles al Studio Brussel en Knack Focus wist te intrigeren met mysterieuze sound. Tot slot is er nog de  door Cinetol gekozen Amsterdamse songwriter Eva Serena, die dit jaar meedeed aan de Popronde en al aandacht trok van onder andere 3voor12.

Noa Lee (foto: Alexander Popelier)
Noa Lee (foto: Alexander Popelier)

Noa Lee

Het vierkoppige Noa Lee ontwapend onze ziel met kleurrijke en diverse nummers. Spannende grooves en onheilspellende vocalen vinden elkaar in harmonieuze intermezzo’s en refreinen, om vervolgens weer te vervallen in mysterie. Dit zorgt voor een theatrale ambiance die doet denken aan de legendarische plaat ‘OK Computer’ van Radiohead en BadBadnotGood. Tot nu toe heeft Noa Lee een vijftal singles uitgebracht die het hart sneller doen kloppen en het bloed sneller doen stromen en deze singles zijn stuk voor stuk opgepakt door Studio Brussel, Radio 1, Humo en Knack Focus. Haar eerste EP komt binnenkort uit en deze zal naar eigen zeggen in het teken staan van de oneindige curve van het leven. Van chaos naar rust en weer terug, altijd in beweging.

Ivy Falls
Ivy Falls

Ivy Falls

Ivy Falls is de kwast waarmee frontvrouw Fien Deman haar universum op het canvas schildert. Hierbinnen vinden we pastelroze pop en vredige elektronica, die ons doet dromen. Maar dromen doet ze vooral zelf; “Ik hoop mensen te bewegen en intrigeren met mijn muziek, en zo een plek te veroveren in hun platenkast.”. Haar kalmerende tracks hebben wat weg van Phoebe Bridgers en Eefje de Visser, maar zijn ondanks dat ontzettend eigenzinnig. Laat Ivy Falls je meenemen naar haar muzikale wolken, om daar vervolgens eindeloos in te willen blijven zweven.

Eva Serena
Eva Serena

Eva Serena

Amsterdamse zangeres en songwriter Eva Wijnbergen krijgt het voor elkaar om haar speelse fantasie op een hele volwassen en overtuigende manier te vertalen naar muziek. Voorheen bekend als San Dollar, nu terug onder de naam Eva Serena. In februari 2020 bracht ze haar debuutsingle ‘Somebody Human’ uit, een dromerige en intieme reis door de gedachtes van Eva, die doet denken aan de sierlijke pop van Caroline Polachek. Samen met bandleden van A.M. Sam, Jo Goes Hunting en Bombay combineert ze zelfgemaakte hi-fi synthklanken met een western gitaargeluid. In een warme en melancholieke sfeer omarmt Eva de kwetsbaarheid die ons mens maakt.

Over Cinetol

Cinetol is een klein poppodium, dat bekend staat als kweekvijver voor artiesten die over een paar jaar op grotere podia en festivals staan, zoals Paradiso en Lowlands. In Cinetol leren deze artiesten hun publiek kennen en krijgen ze de kans hun werk ten gehore te brengen.

vr 18 jun '21
Cinetol
19:30 uur
€ 12,50
Tickets (uitverkocht)
Mede mogelijk gemaakt door: