Ticketinfo

Data
za 12 dec, 19:30
Prijzen

©

Festival

RIGHTABOUTNOW Festival 2020

Are we safe?
Deze zevende editie van het festival vindt volledig online plaats | met o.a. Mathieu Charles

Deze zevende editie van RIGHTABOUTNOW Festival is een bijzondere. Waarom?

Het festival stond in mei 2020 gepland en is tot twee keer toe afgelast, vanwege coronamaatregelen. Daar kwam de Black Lives Matter beweging bovenop en het publieke debat over identiteit en racisme. Het zijn ingrijpende gebeurtenissen die het festival en de verhalen van de makers extra urgentie geven.

Er klinken steeds meer uitgesproken stemmen in het publieke debat die een ander perspectief hebben op wat en wie Nederland nu is en hoe we samen een gelijkwaardige samenleving vormgeven. Die stemmen hebben een platform nodig. Een huis waar ze zichzelf kunnen zijn.

Daarom gaat het RIGHTABOUTNOW Festival tóch door dit jaar. Niet live, maar in de vorm van een digitaal format, dat de organisatie samen met de makers en de Brakke Grond vorm gegeven heeft.

Het online festival is te bezoeken via een nieuw platform waar alle aandacht naar de makers en hun werk gaat.

Met o.a. Mathieu Charles / Nana Adjoa / Babacar Cissé / Akram Assam / Wendy Varela / Eva Skeete McLeed / GINGE / Leeroy / DJ Jasmine Perez / DJ Dim Browski / Roxana Verwey / Ritzah Statia / Naomi van der Linden

Om toch een beetje het gezamenlijke festival gevoel te delen, kun je je nu aanmelden voor de RAN-Post. Een pakketje dat de zintuigen prikkelt: welke geur geeft Babacar Cissé een veilig gevoel en welke smaakcombinatie geeft Wendy Varela peace?


Er zijn maar een beperkt aantal pakjes beschikbaar, dus meld je snel aan via deze link.

za 12 dec '20
19:30 uur
Digitaal

Dit evenement vindt volledig digitaal plaats, en is toegankelijk via deze pagina.

Luisteren

Beluister hier de heerlijke Spotifylijst van RIGHTABOUTNOW, om alvast in de stemming te komen.