Ticketinfo

Rode zaal
Data
di 06 apr, 19:23
wo 07 apr, 19:23
Prijzen
Normaal - 15
Stadspas / CJP - 11,50
Student - 10

©

Voorstelling

De Nwe Tijd / ’t Barre Land

(Afgelast) Op de rok van het universum
Première | Naar het boek van PC Hooftprijs-winnaar Tonnus Oosterhoff

Wegens de maatregelen rondom het coronavirus zijn we helaas genoodzaakt deze voorstelling te annuleren. Er wordt gezocht naar een alternatieve datum.

In den beginne waren er verhalen. Een hele stoet. Afkomstig van het internet, weggestroomd uit boekenkasten, ontsproten aan de fantasie. Te midden van al die anekdotes is daar plots het verhaal van een enkeling: Roelof de Koning, in dit geval. Dierenarts. Hij leeft het leven dat wij allen leiden – hij wordt geboren en hij sterft. Daartussendoor groeit hij op en door en krimpt ten slotte in tot zakformaat.

P.C. Hooft-prijswinnaar Tonnus Oosterhoff schreef volgens pers en publiek een “absoluut droomboek”. Nu slaan ’t Barre Land en De Nwe Tijd de handen ineen om het te vertalen naar een lichtgevende vertelling vol humor, liefde en mededogen.

Terwijl de grens tussen dier en mens, mens en robot, fantasie en feit steeds meer vervaagt, wagen zij zich onbevreesd aan de grote vraag: wat is de waarde van een mensenleven? Of om de woorden van de dichter Lucebert te lenen: zijn wij iets anders dan een kruimel op de rok van het universum?

di 06 apr '21

wo 07 apr '21
Rode zaal
Kaartverkoop start later
Corona-update

De kaartverkoop van deze voorstelling staat nog even on hold, in afwachting van de maatregelen.

Vanwege onze internationale programmering, is er altijd kans op onvoorziene wijzigingen. Wij houden je hiervan op de hoogte. 

Lees hier meer over ons beleid rondom COVID-19.

Credits
Productie De Nwe Tijd & ’t Barre Land
Van en met Vincent van den Berg, Margijn Bosch, Rosa Vandervost, Freek Vielen en Czeslaw de Wijs
Naar het boek van Tonnus Oosterhoff
Met de steun van de Vlaamse Overheid