Ticketinfo

Rode zaal
Data
di 15 jun, 20:00
wo 16 jun, 20:00
Prijzen
Normaal - €17
Stadspas / CJP - €13,50
Student - €12

© Stef Stessel

Voorstelling

de Roovers & Magne van den Berg

De lange nasleep van een korte mededeling
Een voorstelling over hoe het leven van vier vrienden ontwricht raakt nadat één van hen een schijnbaar onschuldige mededeling doet

Deze voorstelling is verplaatst van 25 en 26 januari naar 15 en 16 juni 2021.

In De lange nasleep van een korte mededeling raakt het leven van vier vrienden ontwricht nadat één van hen een schijnbaar onschuldige mededeling doet. De vele gesprekken die hieruit voortvloeien, tonen op tragikomische wijze hoe iedereen zijn eigen angsten en verlangens de baas tracht te zijn. Hoe meer iedereen zijn best doen om grip op de situatie te krijgen, hoe meer die uit de hand loopt. In weinig woorden wordt veel gezegd, nog meer niet gezegd, veel begrepen en veel misverstaan. De tekst van Magne van den Berg is van een pijnlijke lichtvoetigheid en laat zich lezen als een gedicht waarin de beelden ontstaan in het hoofd van de toeschouwer. 

De Roovers kiezen er uitdrukkelijk voor om in deze bijzondere tijd een korte voorstelling met beperkte crew en dito decor te brengen. Niks in de handen, niks in de mouwen. Het stuk vraagt dat ook niet. Het is “coronaproof” in sé; zonder in te boeten aan theatrale en artistieke kwaliteit. De lange nasleep van een korte mededeling stond al langer op ons verlanglijstje, de flexibiliteit ervan maakt het net nu uitermate geschikt.

di 15 jun '21

wo 16 jun '21
Rode zaal
Koop kaarten
Corona-update

Vanwege onze internationale programmering, is er altijd kans op onvoorziene wijzigingen. Wij houden je hiervan op de hoogte. 

Lees hier meer over ons beleid rondom COVID-19.

Credits
Tekst Magne van den Berg
Van en met Robby Cleiren, Sara De Bosschere, Luc Nuyens en Sofie Sente
Scenografie Stef Stessel
Kostuums Pynoo
Lichtontwerp en techniek Bert Vermeulen