14 okt 2020

Vlaamse programmering tot 10 november afgelast

Update 14 oktober 2020

De Brakke Grond schrapt met pijn in het hart haar Vlaamse programmatie voor de komende 4 weken.

Uiteraard willen ook wij - zeker in deze moeilijke omstandigheden - zoveel mogelijk presentatiemogelijkheden blijven bieden aan makers en gezelschappen. Tegelijk willen we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen.

Omwille van de zeer ernstige evolutie van de Covid-besmettingen in zowel Nederland als België, en de in beide landen geldende maatregelen, kunnen we het op dit moment niet meer verantwoorden om van makers en gezelschappen te verwachten over en weer te reizen tussen Vlaanderen en Nederland. Daarom hebben we beslist om alle bij de Brakke Grond geplande voorstellingen en presentaties van Vlaamse makers tijdens de komende 4 weken te schrappen. De expositie Terug van Weggeweest blijft wel geopend. Mail voorafgaand aan je bezoek naar bezoek@brakkegrond.nl of meld je bij binnenkomst aan bij het onthaal.

Dit is een moeilijke beslissing, die we met pijn in het hart nemen. Maar door nu door de zure appel heen te bijten, hopen we in de nabije toekomst toch weer meer mogelijk te maken. 

Deze beslissing geldt nu tot 10 november. We volgen de situatie in de tussentijd uiteraard nauwgezet op, en zullen waar nodig of mogelijk snel schakelen en bijsturen.

Onze bezoekers stellen we zo snel als mogelijk per mail op de hoogte.

Openingstijden de Brakke Grond
In verband met het annuleren van de programma's tot 10 november, is de Brakke Grond de komende weken beperkt open. Vanaf 19 oktober t/m 10 november is de Brakke Grond open op donderdag t/m zaterdag, van 13:00 tot 18:00 uur.