29 mei 2020

Veilig bezoek

Hoe werkt een bezoek aan de expositie

Om ervoor te zorgen dat iedereen de Brakke Grond en de expositie op een veilige manier kan bezoeken, hebben we een aantal belangrijke voorwaarden en aanpassingen op een rij gezet.

Welkom

Om te voldoen aan de maatregelen tegen het coronavirus heeft ook de Brakke Grond haar werking op verschillende manieren aangepast. Om ervoor te zorgen dat iedereen de Brakke Grond en de expositie van  Guy Woueté en Chloë Delanghe op een veilige manier kan bezoeken, hebben we een aantal belangrijke voorwaarden en aanpassingen op een rij gezet. 

Zo werkt het:

-De Brakke Grond en de expositie zijn geopend van woensdag t/m zaterdag tussen 13:00 en 17:00 uur.

-Om de expositie te bezoeken moet worden gereserveerd voor een dag en tijdstip; dit kan telefonisch op +31 (0)20 622 9014  woensdag tot en met zaterdag of via mail: bezoek@brakkegrond.nl.

-Bij het maken van de reservering en bij aankomst zullen wij je vragen of je verkoudheids- of griepverschijnselen hebt zodat kan worden ingeschat of het bezoek risico’s oplevert. Medewerkers van de Brakke Grond behouden het recht om toegang tot het gebouw te ontzeggen bij twijfel over de gezondheidstoestand.

-In de Brakke Grond wordt bij binnenkomst aangegeven welke route je kunt lopen voor je bezoek aan de expositie.

-De Brakke Grond ziet toe op het maximaal aantal bezoekers dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn in het gebouw.

-Iedereen houdt 1,5 meter afstand (behalve mensen uit hetzelfde huishouden). 

-De hygiëne maatregelen met betrekking tot de expositie dienen te worden opgevolgd. Wij voorzien koptelefoons die ontsmet worden, maar je kan ook je eigen koptelefoon met minijack meenemen en inpluggen als je dat prettiger vindt.

-In het gebouw is er op diverse plekken desinfecterende handgel aanwezig waar iedereen gebruik van kan maken.

-Er is altijd een baliemedewerker van de Brakke Grond aanwezig voor vragen. We vragen je de aanwijzingen van deze medewerker op te volgen.

Cafébezoek
Het is niet mogelijk om vanuit de Brakke Grond direct het café te betreden. Het café kun je bereiken via de eigen ingang aan het Nesplein. Daar kun je je melden bij een medewerker van het café. Ook het cafe houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de speciaal opgestelde richtlijnen vanuit Horeca Nederland. Zo geldt o.a. dat iedereen 1,5 m afstand dient te bewaren. 

Algemeen
De Brakke Grond hanteert de richtlijnen zoals voorgeschreven door het RIVM en zorgt o.a.voor extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Je dient voor een bezoek aan de expositie te reserveren De expositie is geopend van woensdag tot en met zaterdag tussen 13:00 en 17:00. 

De Brakke Grond houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en aan de protocollen zoals opgesteld door de verschillende koepelorganisaties van de culturele sector; VSCD en De Zaak Nu.

Wat altijd geldt
- Houd altijd 1,5 meter afstand
- Was regelmatig je handen
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Blijf thuis als je verkoudheids- of griepverschijnselen hebt
- Vermijd openbaar vervoer zo veel mogelijk en kom te voet of met de fiets

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wij kijken ernaar uit je te mogen ontvangen.

Team de Brakke Grond