24 mrt 2020

Gezocht: marketing- en communicatiemedewerker Podiumkunsten (32u p. week)

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond is een avontuurlijke en gastvrije multidisciplinaire organisatie die zich inzet voor actuele, vernieuwende Vlaamse kunst in Nederland (met een focus op Beeldende Kunst, Muziek en Podiumkunsten).

Functieomschrijving

Samen met de twee collega’s van het communicatieteam sta je in voor het zoeken en het binden van (nieuw) publiek voor de Brakke Grond, voor het promoten van de Vlaamse kunst en cultuur bij een Nederlands publiek en voor het enthousiast uitdragen van de identiteit en het imago van het huis. 

Enerzijds richt je je specifiek op het promoten en omkaderen van het podiumkunstenprogramma (theater, dans, (interdisciplinaire) festivals,...). Daarnaast ben je organisatiebreed  verantwoordelijk voor de coördinatie van de website, van het narrowcastingsysteem en van onze (digitale) nieuwsbrief. 

Wat bieden wij?

De Brakke Grond biedt je een prachtige werkplek in het hartje van Amsterdam, toffe collega’s en een informele werksfeer waarbij we er samen voor gaan. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren is verlenging mogelijk. Verloning gebeurt op basis van de CAO Nederlandse Podia in schaal 6. Aanvang in overleg (maand augustus wordt vooropgesteld). Een contract voor 32 uur per week.

Reageren kan uiterlijk tot maandag 27 april 17:00 uur. De eerste gesprekken vinden (onder voorbehoud) plaats in de eerste helft van mei.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.