Plan Uw Bezoek

Kassa & Kaartverkoop

Op dit moment houden we ons strikt aan de regels van het RIVM rondom het coronavirus. Om ervoor te zorgen dat iedereen de Brakke Grond op een veilige manier kan bezoeken, hebben we een aantal belangrijke voorwaarden en aanpassingen op een rij gezet. We vragen je deze informatie door te nemen voordat je de Brakke Grond bezoekt.

Hieronder lees je alles over de werking van onze kassa:

De kassa overdag
Heb je een vraag over een ticket of een algemene vraag voor de kassa, dan verzoeken we je deze bij voorkeur via kassa@brakkegrond.nl te stellen. Heb je een vraag op de dag van de voorstelling, dan kun je bellen met het onthaal van de Brakke Grond: +31 (0) 20 6229014.

Koop je tickets altijd online
Tickets koop je gemakkelijk online. Je kunt betalen via iDEAL, Credit Card, Bancontact en Belfius. Heb je vragen of lukt het niet online? We helpen je graag, neem contact op via kassa@brakkegrond.nl.

Kan ik reserveren?
We reserveren in principe geen kaarten. Als er bij wijze van uitzondering kaarten gereserveerd worden, dan kan er helaas niet contant betaald worden. Enkel betaling met PIN, Bancontact of Credit Card zijn mogelijk. 

Kan ik mijn kaarten ruilen?
Er vindt geen restitutie plaats van kaarten. Ook niet in geval van te laat komen, verlies, diefstal of geen gebruik maken van de kaarten. Eventueel kunnen kaarten omgeboekt worden naar een andere datum waarop de voorstelling bij de Brakke Grond speelt. Heb je hierover een vraag, mail dan naar kassa@brakkegrond.nl

Kom niet te laat
Aanvangstijden worden strikt gehanteerd. Laatkomers worden niet in de zaal toegelaten. Omdat de voorstellingen in de Brakke Grond geen pauze hebben, is het is dus ook niet mogelijk om tussendoor de zaal te betreden.

Kan ik op een wachtlijst
Vanaf een uur voor aanvang zijn aan het onthaal volgnummers voor de wachtlijst beschikbaar. Alle niet opgehaalde kaarten worden vanaf een half uur voor aanvang verkocht in volgorde van de wachtlijst.

Wat zijn de ticketprijzen 
De prijs is afhankelijk van de voorstelling. Deze prijs vind je op de website bij de voorstelling. Bij het kopen van een kaart betaal je geen servicekosten. Om een kaart te kopen druk je op de ‘Koop Kaarten” knop op een voorstellings pagina. We hanteren prijzen tussen de €7 en €19.

 

Koop snel, koop online

Tickets koop je gemakkelijk online. Dit is eenvoudig, snel en kan 24 uur per dag. Je kunt betalen via iDEAL, Credit Card, Bancontact en Belfius.

Welke kortingen zijn er?
De Brakke Grond hanteert verschillende kortingen:
Studenten: €5
CJP/Stadspas: €3,50 
Groepen van meer dan 7 personen: €5
Scholieren: €5

Groepsbezoek
Ben je van plan een bezoek te brengen met meer dan 7 personen. Stuur dan een email naar kassa@brakkegrond.nl. 

We zijn partner van We Are Public
Je bent van harte welkom met een We Are Public-pas. Op de website van We Are Public vind je de selectie voorstellingen die zij hebben gemaakt voor de Brakke Grond. Ook op onze site wordt vermeld welke voorstellingen geselecteerd zijn voor We Are Public. Op de website van We Are Public vind je hoe je je kaartje online kunt bestellen.

De avondkassa
Vanaf een uur voor aanvang is er een kassamedewerker voor eventuele vragen omtrent tickets of het aanmaken van een wachtlijst. In principe koop je je kaart online, deze wordt aan de deur van de zaal gescand.

Zaal open
De deuren van de zaal gaan enkele minuten voor aanvang van de voorstelling open. Je ticket of mobiel wordt gescand aan de deur. Wij hebben geen placering. Je kunt gaan zitten waar je wilt.

Reserveer via tijdslot voor exposities
Voor exposities dien je altijd een tijdslot te reserveren. Kijk op de website welke exposities er zijn. Daar zie je ook hoe je reserveert.

 

Meer informatie