Plan Uw Bezoek

Openingstijden & Bereikbaarheid

Openingstijden

Tot in ieder geval 9 december zijn er in de Brakke Grond geen voorstellingen. We houden je op de hoogte via de website en de nieuwsbrief over de programmatie na deze datum.

Tot en met 18 december is de Brakke Grond geopend, tijdens weekdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.  In de weekends zijn we gesloten.
Vanaf 19 december is de Brakke Grond gesloten tot en met zondag 3 januari.

Openingstijden Eetcafé

Kassa

Wil je meer weten over de werking van onze kassa, ga dan naar kassa & ticketverkoop. We vragen je je ticket online te kopen. Dit is zeer eenvoudig en kan je 24 uur per dag doen via deze website. 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem de tram naar halte Dam, Rokin of Spui, vanaf daar wandel je in ongeveer vijf minuten naar de Brakke Grond. De dichtsbijzijnde metrohalte is Rokin. Plan je reis via 9292.nl.

Parkeren

Parkeren kan langs één van de grachten in de buurt, maar het is vaak lastig om een plekje te vinden. Dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Q Park De Bijenkorf op Beursplein 15, Mobypark Radisson Blu (reserveer hier) Parkeergarage Stopera op Waterlooplein 28, P1 Waterlooplein op Valkenburgerstraat of P1 Centrum op de Prins Hendrikkade 20a. Bekijk ook de mogelijkheden van P+R parkeerplekken aan de rand van stad. Je betaalt €8 per dag incl. openbaar vervoer om de stad in te komen. 

Hotel boeken?

Om hotels te vinden dichtbij het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, bezoek HotelsCombined.

Meer informatie